Odločitve s 187. dopisne seje vlade s področja UVHVVR

7. 2. 2024
Odločitve s 187. dopisne seje vlade s področja  UVHVVR
Vir: Veterinarski dnevi, AGRA 2023

Imenovanje vršilke dolžnosti generalnega direktorja Uprave Republike Slovenije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin

Vlada je na predlog ministrice za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano izdala odločbo o imenovanju Vide Znoj za vršilko dolžnosti generalnega direktorja Uprave Republike Slovenije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin, in sicer do imenovanja novega generalnega direktorja Uprave Republike Slovenije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin (UVHVVR), vendar največ za 6 mesecev, to je najdlje do 15. avgusta 2024.

V skladu z Zakonom o javnih uslužbencih v času od sprožitve natečajnega postopka do imenovanja novega uradnika na položaj lahko brez javnega natečaja največ šest mesecev naloge na tem položaju opravlja vršilec dolžnosti.

Vida Znoj je doktorica veterinarske medicine in od leta 2013 zaposlena na UVHVVR, trenutno kot vršilka dolžnosti generalnega direktorja. Kandidatka ima bogate delovne izkušnje in kompetence na področjih, ki so v pristojnosti UVHVVR.

Podrobnosti iz 187. dopisne seje Vlade Republike Slovenije (kliknite na povezavo).

Objava na spletni strani MKGP iz 187. dopisne seje Vlade Republike Slovenije (kliknite na povezavo).

 Vir objave spletne novice Vlade RS in spletne novice MKGP.