Pravno obvestilo in zasebnost

Pravno obvestilo

Spletno mesto Veterinarske zbornice Slovenije je postavljeno z namenom obveščanja veterinarske in širše javnosti o zbornici, zborničnem članstvu in storitvah zbornice.

Veterinarska zbornica Slovenije bo s potrebno skrbnostjo poizkušala zagotavljati natančnost in ažuriranje podatkov. Hkrati si pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta. Prav tako lahko zbornica kadarkoli in brez kakršnegakoli obvestila spremeni izdelke, storitve ali programe, opisane na tem spletnem mestu.

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in korporativne logotipe) in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.
Vsa besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativne narave.

Razen za neposredno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz lastnikovega namernega zavajanja ali ki bi nastala zaradi lastnikove malomarnosti, lastnik ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju tega spletnega mesta, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletnega mesta.

Intelektualna lastnina na spletnem mestu, vključno s patenti, znamkami in avtorskimi deli, je zaščitena. Spletnega mesta in njegove celotne vsebine ni dovoljeno kopirati, reproducirati, znova objaviti, naložiti na oddaljeni računalnik, objavljati, prenašati, distribuirati ali uporabljati za izdelavo izpeljanih del brez predhodnega uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta.

Osebni podatki

Na spletnem mestu zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi prišli do informacij in v ta namen kontaktirajo Veterinarsko zbornico Slovenije. Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali kadar obiskovalec to sam želi. Uporabnik lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za obdelavo osebnih podatkov. Veterinarska zbornica Slovenije bo v tem primeru storila vse potrebno za takojšnjo izpolnitev te zahteve.

Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene za katere so bili posredovani, v skladu z vašim dovoljenjem. Podatkov ne razkrivamo tretjim osebam.

Veterinarska zbornica Slovenije