Redna letna Skupščina, 16. 6. 2021, ob 16. uri
(na daljavo)

Udeležba na skupščini 2021

Redna letna Skupščina Veterinarske zbornice Slovenije bo potekala, v sredo 16. 6. 2021, ob 16. uri, preko spleta, v aplikaciji Zoom.

Prosimo, da s postopkom vključitve v spletno skupščino pričnete vsaj 15 minut pred začetkom skupščine.

Navodila za udeležence

 1. Pridobitev programa Zoom
  Za udeležbo v spletni skupščini je na vašo napravo potrebno naložiti aplikacijo ZOOM ali jo posodobiti na zadnjo verzijo. Aplikacijo si brezplačno prenesete na računalnik preko spletne strani ZOOM.
  Aktualna verzija za Windows je 5.6.6. Prosimo preverite vašo aktualno verzijo, saj starejše verzije ZOOMa morda ne bodo več omogočale možnosti glasovanja.
   

  Prenesite program ZOOM

  Zoom je na voljo tudi na pametnih telefonih/tablicah z operacijskim sistemom Android ali iOS.
 2. Dostop za udeležbo ste prejeli po e-pošti
  Po elektronski pošti ste en dan pred skupščino prejeli dostop, da se pridružite spletni skupščini v programu Zoom. Vse, kar morate narediti je, da kliknete na povezavo. V e-sporočilu poiščite gumb z napisom SPLETNA SKUPŠČINA in ga kliknite.

  Povezava vas samodejno preusmeri do spletnega mesta ZOOM. Če imate program ZOOM že naložen kliknite na gumb 'Odpri aplikacijo ZOOM'. Če programa še nimate naloženega lahko v naslednjih korakih to narediti s klikom na povezavo download & run Zoom. 
  Če program ZOOM imate že naložen kliknite na gumb 'Odpri aplikacijo ZOOM'.
  Če program ZOOM imate že naložen kliknite na gumb 'Odpri aplikacijo ZOOM'.

  Če se aplikacija ZOOM ne zažene samodejno kliknite na gumb 'Launch Meeting'.
  Če se aplikacija ZOOM ne zažene samodejno kliknite na gumb 'Launch Meeting'.
 3. Zvok in video
  Za nemoteno uporabo programa ZOOM mora imeti naprava, ki jo uporabljate, delujoč mikrofon in slušalke. Ob vstopu v spletno skupščino bosta mikrofon in kamera privzeto onemogočena.

  Za predvajanje zvoka kliknite 'Join Audio by Computer'.
  Priporočamo, da se na spletno skupščino prijavite najmanj 3-5 minut pred pričetkom. V kolikor gostitelj še ne bo prisoten, prosimo počakajte, da prične s prenosom.
 4. Anonimono glasovanje
  Udeležencem bo omogočeno anonimno glasovanje preko programa Zoom z uporabo ankete ("Poll"). Na zaslonu se bo ob določenem trenutku prikazalo pojavno okno z vprašanjem izbirnega tipa. Odgovor potrdite s klikom na gumb 'Submit'.
 5. Klepetalnica (Chat)
  Pobude in vprašanja bomo sprejemali preko klepetalnice (Chat funkcije). S klikom na gumb Chat se odpre okno za pogovor. Sporočilo napišete v polju Type message here... in pritisnete tipko Enter za pošiljanje sporočila. Kot avtomatska možnost je nastavljena, da se sporočilo, ki ga napišete v to polje, pošlje vsem udeležencem na sestanku. Če tega ne želite, lahko kliknete na spustni meni Everyone, kjer se prikažejo imena udeležencev.