• Iščem Iščemo veterinarja ali veterinarko za delo na terenu Lokacija: GROSUPLJE

  Iščemo veterinarja ali veterinarko za delo na terenu, za obdobje enega leta. Izkušnje so zaželene, niso pa obvezne. Za več informacij pokličite na 031613784.

  GROSUPLJE

  031613784

  vetbuba@gmail.com

  Oglas poteče čez: 71 dni
 • Iščem Iščemo: Veterinarska klinika za male živali iz Francije išče mladega veterinarja Lokacija: Francija (približno uro in pol oddaljena od Pariza)

  Spoštovani,
  Veterinarska klinika za male živali iz Francije (približno uro in pol oddaljena od Pariza) išče mladega in zagnanega veterinarja oziroma veterinarko, ki bi želel/-a izkušnje pridobiti na sodobni veterinarski kliniki v Franciji.

  Ambulanta vključuje: sodobno opremo za digitalno radiologijo in Dopplerjev ultrazvok, laboratorij za vse vrste analiz, izvajanje interne medicine, operacije mehkih tkiv in kosti ter hospitalizacijo.
  Ponujajo tudi storitve alternativne medicine: Fito-aroma-gemmoterapijo, Osteopatijo, Akupunkturo.

  Usposabljanje kandidata je zagotovljeno na sami kliniki ne glede na pretekle izkušnje. Pogoj za delo je seveda veljavna veterinarska licenca, prav tako pa se zahteva vsaj osnovno znanje francoščine.
  Ponujajo primeren delovnik in dobro plačilo ter brezplačno bivanje za čas zaposlitve.

  Za več informacij so vam na voljo:
  Naslov: Clinique Veterinaire, Neuvy Sur Loire 58450, France
  Tel. Številka: ++ 33 602 128 962
  e-mail: veto.bourgogne@gmail.com

  Clinique Veterinaire

  Francija (približno uro in pol oddaljena od Pariza)

  ++ 33 602 128 962

  Jahja Ramja

  Oglas poteče čez: 58 dni

Z nadaljevanjem obiska na spletni strani vzb.si ali klikom na gumb “Dovolim uporabo piškotkov”, se strinjate z uporabo piškotkov. Podrobnosti.