VZbSi z UVHVVR sklenila sporazum glede obdelave podatkov lastnikov psov iz CRPsi. VZbSi pisno obvešča lastnike psov o predvidenem datumu cepljenja njihovih psov proti steklini.

Namen sporazuma med Veterinarsko zbornico Slovenije (VZbSi) in Upravo za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin (UVHVVR) je obveščanje lastnikov psov o predvidenem datumu obveznega cepljenja njihovih psov proti steklini. Cepljenje proti steklini je ena izmed obveznosti imetnika živali, ki izhaja iz Zakona o veterinarskih merilih skladnosti.

Kaj mora vedeti lastnik psa o pomenu cepljenja svoje družne živali proti steklini?
http://www.uvhvvr.gov.si/delovna_podrocja/zdravje_zivali/bolezni/steklina/cepljenje_psov_proti_steklini/

O obveznostih lastnikov psov in kontaktih preberite:
http://www.uvhvvr.gov.si/si/delovna_podrocja/identifikacija_in_registracija_zivali/psi/

Obvestilo lastnikom psov o obveznem cepljenju proti steklini (pdf).

Na spletni strani VZbSi bomo objavljali najpogostejša vprašanja, odgovore in rezultate akcije, ki je v prvi vrsti namenjena osveščanju imetnikov psov o pomenu cepljenja njihovih psov proti steklini.

Povezava do zloženke:
Steklina je smrtno nevarna bolezen za žival in človeka. Iz Slovenije smo jo pregnali. Naj tako tudi ostane. Skrbimo za živali, skrbimo zase.

Z nadaljevanjem obiska na spletni strani vzb.si ali klikom na gumb “Dovolim uporabo piškotkov”, se strinjate z uporabo piškotkov. Podrobnosti.