Kako učinkovito in etično komunicirati s strankami in kje so meje dopustnega oglaševanja in reklamiranja veterinarjev? Kako do zanesljive in uporabnikom prijazne programske opreme za celostno vodenje veterinarske prakse?

Spoštovane kolegice in kolegi,
Odgovore in pojasnila v zvezi s temi - danes pogosto slišanimi - vprašanji bomo poskušali poiskati na strokovnem srečanju, ki ga bomo začeli z redno letno sejo zbora članov SVP VZbSi, v četrtek, 6. septembra 2018, ob 15. uri, v Hotelu Mons, Four Points by Sheraton, Pot za Brdom 4, Ljubljana.
V zadnjem delu srečanja bomo gostili člane Upravnega odbora Zveze evropskih veterinarjev praktikov (UEVP), ki nam bodo na kratko predstavili še nekaj drugih aktualnih in zanimivih tem (Corporate Vet Clinics, Breeding healty dogs, ASF update, Revision of the VMs legislation, Insects farming, VetCEE, VetFutures Europe ...). Udeležence, ki niste člani SVP VZbSi, vabimo, da se nam pridružite v odmoru ob 16:30 uri, ko bomo nadaljevali s strokovnim in družabnim delom srečanja. Izobraževanje bo točkovano s strani strokovne komisije VZbSi. Del predavanj bo potekal v angleškem jeziku. Kotizacije ne bo.

Zaradi lažje organizacije dogodka vljudno prosim vse zainteresirane, da se prijavite najkasneje do ponedeljka, 27. avgusta 2018, na uprava@vzb.si.

Program in časovni načrt srečanja

14:45–15:00 PRIHOD UDELEŽENCEV ZBORA SVP VZbSi IN DOBRODOŠLICA OB POPOLDANSKI KAVI  
15:00–16:30 Redni letni zbor članov SVP VZbSi Za člane SVP VZbSi
16:30–17:00 Odmor  
17:00–17:45 Predstavitev računalniškega programskega paketa za celostno vodenje veterinarske prakse PANTHEON VET Mojca Bozovičar, Barbara Bračič Borovnik / Datalab, d.d.
17:45–18:30 Oglaševanje in reklamiranje veterinarskih organizacij in veterinarskih storitev Miro Mihec, univ. dipl. ekon. Etika, d.o.o. / predavanje
18:30–20:00 Srečanje s člani Upravnega odbora UEVP  
20:00–22:00 Večerja Priložnostna pogostitev in druženje
22.00 Zaključek srečanja  

Za dodatne informacije smo dosegljivi na telefonski številki uprave zbornice 01 56 32 670.

V želji in upanju, da se srečamo v čim večjem številu, vas lepo pozdravljam,
mag. Marjan Tacer, dr. vet. med., l.r., predsednik SVP VZbSi

(foto: mons.si)

Z nadaljevanjem obiska na spletni strani vzb.si ali klikom na gumb “Dovolim uporabo piškotkov”, se strinjate z uporabo piškotkov. Podrobnosti.