ODPOVED: Srečanje VETS WITH HORSEPOWER

17. 6. 2020
ODPOVED: Srečanje VETS WITH HORSEPOWER

Spoštovani.

Srečanje je zaradi razmer epediemije Covid-19 prestavljeno na poletje 2021.

O vseh podrobnostih vas obvestimo.

Lep pozdrav,

Uprava VzbSi

***

Spoštovani!

Z veseljem vas vabimo na strokovno dobrodelni dogodek Vets With Horsepower 2020!

Pod okriljem Veterinarske zbornice Slovenije, nas bo tudi letos obiskala skupina veterinarjev na motorjih »Vets With Horsepower«.

To so vrhunski evropski strokovnjaki s področja veterinarske medicine konj, ki svoje znanje in izkušnje nesebično delijo v zameno za dobrodelne prispevke, ki jih namenijo preživetju družin v revnejših delih sveta, kjer je preživetje odvisno od kopitarjev - oslov in konjev. 

Pripravili so vsebinsko izjemno bogat program, s poudarkom na praktičnih izkušnjah, ki tudi akreditiran s strani The Continuing Professional Development Standards Office iz Londona. 

Njihov obisk pri nas je namenjen tudi povezovanju, saj so pripravljeni na izmenjavo izkušenj, ki se ne zaključi z zaključkom seminarja, ampak se nadaljuje še v prihodnje.

Po zaključku intenzivnega programa se bo druženje nadaljevalo ob prijetni večerji, med katero strokovna debata ne bo zamrla.

Rezervirajte si datum, 17.6.2020 v Zrečah

Dobrodelna sredstva, ki jih bodo letos zbrali namenjajo:

Saving the Survivors , organizacije ki skrbi za ohranjanje nosorogov in preprečuje plenjenje teh čudovitih sesalcev v prihodnosti.

Mozambique veterinary school, šola za veterinarje v mozambiku s katero skupina sodeluje in jim pomaga pri vzpostavitvi laboratorija za študente zadnjega letnika.

The Gambia Horse and Donkey Trust, nudi oskrbo delovnim konjem in oslom v Gambiji, izobražuje ljudi in družine o delu s temi živalmi, da preprečijo morebitne težave v prihodnje.

The Ethelbert children's home, skrbi za Južno-Afriške otroke, ki zaradi različnih vzrokov ne morejo živeti doma. Skupina jim pomaga pri vzdrževanju zgradbe in urejanju igrišča.


V pričakovanju izjemnega dogodka vas lepo pozdravljamo.

Lokalna organizacija Vets With Horsepower

Povezava na spletno stran Vets With Horsepower.