Izobraževanje APK Križevci, Maribor, Celje, Kranj in Novo mesto

10. 2. 2020
Izobraževanje APK Križevci, Maribor, Celje, Kranj in Novo mesto
Križevci, 6. februar 2020

V petek, 6. februarja 2020, se je pričel krog predavanj po Sloveniji programa izobraževanja za veterinarje o Afriški prašičji kugi. Predavatelja izr. prof. dr. Marina Štukelj, dr. vet. med. in prof. dr. Tadej Malovrh, dr. vet. med., v dvournem predavanju predstavita veterinarjem najnovejša dognanja na področju pojava, širjenja, simptomov bolezni, izkušenj iz pozitivnih držav,…. in prikažeta postopek praktičnega ravnanja veterinarja v primeru suma  bolezni v reji .
Udeležba, vprašanja in razprave kažejo na veliko zanimanje in zavedanje veterinarske stroke o pomenu prenosa znanja in prakse za najprimernejše postopanje in obvladovanje Afriške prašičje kuge ob njenem morebitnem pojavu v Sloveniji.

Podrobnosti o izobraževanjih najdete na povezavi:  Program izobraževanja za veterinarje o Afriški prašičji kugi.

Izobraževanje APK Križevci in Maribor Izobraževanje APK Križevci in Maribor Izobraževanje APK Križevci in Maribor Izobraževanje APK Križevci in Maribor Izobraževanje APK Križevci in Maribor Izobraževanje APK Križevci in Maribor Izobraževanje APK Križevci in Maribor Izobraževanje APK Križevci in Maribor Izobraževanje APK Križevci in Maribor Izobraževanje APK Križevci in Maribor Izobraževanje APK Križevci in Maribor Izobraževanje APK Križevci in Maribor Izobraževanje APK Križevci in Maribor Izobraževanje APK Križevci in Maribor Izobraževanje APK Križevci in Maribor