Cepljenje proti steklini

17. 11. 2020
Cepljenje proti steklini

Spoštovani.

obveščamo vas, da boste lastniki psov, ki ste na vrsti za cepljenje vašega psa v mesecu APRILU 2021, prejeli obvestila za cepljenje psov proti steklini.
Vsebino obvestila si lahko preberete na POVEZAVI.
Lep pozdrav,
Uprava VZbSi

***

Spoštovani,

skladno z 1030. Odlokom o preklicu epidemije nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19), ki se uporablja od 31. maja 2020, vam posredujemo obvestilo Uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin za določitev datumov veljavnosti cepljenj psov proti steklini: 

Obvestilo UVHVVR za določitev datumov veljavnosti cepljenj psov proti steklini.

Uprava VZbSi

***

VZbSi z UVHVVR sklenila sporazum glede obdelave podatkov lastnikov psov iz CRPsi. VZbSi pisno obvešča lastnike psov o predvidenem datumu cepljenja njihovih psov proti steklini.

Namen sporazuma med Veterinarsko zbornico Slovenije (VZbSi) in Upravo za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin (UVHVVR) je obveščanje lastnikov psov o predvidenem datumu obveznega cepljenja njihovih psov proti steklini. Cepljenje proti steklini je ena izmed obveznosti imetnika živali, ki izhaja iz Zakona o veterinarskih merilih skladnosti.

Kaj mora vedeti lastnik psa o pomenu cepljenja svoje družne živali proti steklini?

O obveznostih lastnikov psov in kontaktih preberite:

Na spletni strani VZbSi bomo objavljali najpogostejša vprašanja, odgovore in rezultate akcije, ki je v prvi vrsti namenjena osveščanju imetnikov psov o pomenu cepljenja njihovih psov proti steklini.

Povezava do zloženke:
Steklina je smrtno nevarna bolezen za žival in človeka. Iz Slovenije smo jo pregnali. Naj tako tudi ostane. Skrbimo za živali, skrbimo zase.