Klub alumnov VF - vabilo na srečanje KRIZNO KOMUNICIRANJE - 0,2 točke

20. 6. 2023
Klub alumnov VF - vabilo na srečanje KRIZNO KOMUNICIRANJE - 0,2 točke

Spoštovani,

lepo vabljeni na srečanje Kluba alumnov VF, ki bo v torek, 20. 6. 2023, ob 13.00 v podiplomski predavalnici (2. nadstropje) na Gerbičevi 60. Lahko se nam pridružite v živo ali preko zoom povezave https://uni-lj-si.zoom.us/j/96736063794. Izobraževanje je s strani VZbSi ovrednoteno s 0,2 točke. Tokrat bo na sporedu:

Krizno komuniciranje v digitalnem svetu | Jure Brankovič (20–30 min)

Jure Brankovič je univerzitetni diplomiran zgodovinar in novinar ter svetovalec za strateško komuniciranje Zdravniške zbornice Slovenije. Svoje novinarsko delo je začel leta 2002 v časopisu Dnevnik, nadaljeval na Delu, RTV Slovenija  in POP TV, kjer je kot specialist za obrambo poročal iz Afganistana, Čada in Libanona. Vodil je Službo za odnose z javnostmi UKC Ljubljana v času epidemije in maja 2021 izdal priročnik o odnosih z javnostmi v zdravstvu. Vodi delavnice o odnosih z javnostmi za nevladne organizacije in strokovna združenja, od februarju 2019 je inštruktor za krizno komuniciranje v okviru MRMI tečajev za ukrepanje zdravstva ob velikih nesrečah.

Okrogla miza o kriznem komuniciranju v veterini | Jure Brankovič, Ožbalt Podpečan (20–30 min)

Poleg Jureta Brankoviča se nam bo pridružil predsednik Veterinarske zbornice Slovenije dr. Ožbalt Podpečan. Okroglo mizo bo vodila dr. Jana Brankovič. Svoja vprašanja našim gostom lahko posredujete že v naprej (na mail tanja.knific@vf.uni-lj.si) ali pa jih zastavite na srečanju.

Kratka predstavitev Kluba alumnov VF | Tanja Knific (5 min + morebitna razprava)

V klub se lahko vpišete vsi diplomanti VF, študentje in zaposleni na VF preko portala alumni UL (3 min video predstavitev portala). Zaposleni in diplomanti lahko najdete ugodnosti za alumne (znižane karte za muzeje, koncerte, publikacije, izobraževanja, …), ste obveščeni o aktivnostih v stroki in delite informacije, ki bi jih želeli. Študentje in tisti, ki bi iskali zaposlitev ali nasvet glede karierne poti, lahko na portalu najdete vse diplomante in zaposlene, ki so vam pripravljeni nuditi pomoč (vsak, ki se vpiše lahko označi, če je na voljo za vprašanja). Na portalu lahko tudi izberete, če želite redno prejemati obvestila ali ne.

Glavni namen kluba alumnov je povezovanje diplomantov VF med seboj in s fakulteto tudi po končanem študiju ter vzajemna izmenjava informacij za spodbujanje razvoja stroke. Kratka predstavitev je namenjena predstavitvi ciljev kluba, predvsem pa razpravi o morebitnih vprašanjih in pobudah.

Za tiste diplomante in zaposlene, ki vas aktivnosti kluba ne zanimajo, se lahko samo prijavite v portal in se odjavite od novic, saj bi nam že informacija o vaši zaposlitvi pomagala pri predstavi o potrebah po veščinah na trgu dela.

POVEZAVA NA PDF DOKUMENT