IZOBRAŽEVANJE: Kolektivna pogodba za dejavnost veterinarstva

1. 3. 2023 - 2. 3. 2023
IZOBRAŽEVANJE:  Kolektivna pogodba za dejavnost veterinarstva

Veterinarska zbornica Slovenije (VZbSi) bo v začetku meseca marca l. 2023 organizirala izobraževanje za direktorje veterinarskih organizacij, na temo nove Kolektivne pogodbe za dejavnost veterinarstva (Ur. L. RS, št. 142/22), ki prične veljati z dnem 01. 06. 2023. Izobraževanje bo potekalo v Veliki klinični predavalnici Veterinarske fakultete Univerze v Ljubljani.

Predavala bo odvetnica Barbara Korošec Gorišek, ki je VZbSi kot delodajalsko stran zastopala tudi v samih pogajanjih za sklenitev kolektivne pogodbe. Po zaključku predavanja je predvidena tudi krajša razprava o predstavljenih vsebinah (vprašanja in odgovori).

Izobraževanje bo izvedeno v dveh terminih, in sicer 1. 3. 2023, od 11. do 14. ure, in 2. 3. 2023, od 16. do 19. ure.

Direktorje veterinarskih organizacij, ki bi se želeli udeležiti dogodka, naprošamo, da na spletni strani prijavijo svojo udeležbo. Maksimalno število udeležencev posameznega dne izobraževanja je 70, zato bo udeležba na željen datum mogoča samo do zapolnitve mest. V kolikor se direktor dogodka ne bi mogel udeležiti, lahko za udeležbo prijavi svojega pooblaščenca. Vsaka veterinarska organizacija lahko na izobraževanje prijavi le 1 udeleženca.

Veterinarske organizacije so prijavni obrazec prejele po elektronski pošti. Rok prijave je sreda, 22. februar 2023. Ob zapolnitvi mest (70 udeležencev) prijave ne bodo več možne.

Za informacije pišite na naslov zbornica@vzb.si.